Jordi Solé, novel·la

 

Jordi Solé (Sabadell, 1966). Llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB, ha treballat en mitjans escrits com Diari de Barcelona, El Independiente, Fantastic Magazine o Teleindiscreta, i ha col·laborat a La Vanguardia, El Periódico i Fotogramas.

És autor de nou novel·les: “Hijo de Dioses” (Pàmies, 2010), “Barcelona Far West” (Pàmies, 2011), “La isla de las brumas” (Pàmies, 2011), “Ciutat d’espies” (Columna, 2012) “Conspiració a Tàrraco” (Columna, 2013, guanyadora del premi Nèstor Luján de novel·la històrica), “La nit de Damballah” (Columna, 2015), “Operació Judes” (Columna, 2016), “Adios a Cinecittà” (Ediciones B, 2018), signat amb el pseudònim de Julián Comas i “Cremeu Barcelona” (Columna, 2015), en col·laboració amb Guillem Martí. També amb el pseudònim de Justine Evans ha escrit la novel·la juvenil “El octavo clan” (Ediciones B, 2014) i la seva continuació, que es publicarà pròximament, “Regreso a Nyork”.

També ha guanyat el Premi Drac de relat breu amb l’obra “Vudú“, l’Helena Jubany de relat breu amb l’obra “Blanc“ i altres premis de relat curt com el Ploma de Ferro (Capdepera, Mallorca), el de narrativa breu d’Artesa de Segre, el Font del Ferro (Tona) i el Ferran Canyameres que atorga Omnium Cultural (Terrassa).

One thought on “Jordi Solé, novel·la

Els comentaris estan tancats.